zde se nacházíte:
Úvod > IPS news > Going the Distance for Dow
01/17/2020

Going the Distance for Dow

The multi-national chemical manufacturer's modern new headquarters in Antwerp is the result of superlative collaboration between IPS Belgium and Arquid, our architectural arm in Spain.

After a successful collaboration on an industrial project, chemicals giant Dow turned to IPS for help developing a new sales and service center in Antwerp. Our goal was to maintain the communal feeling of their previous headquarters but to create more division within the space for privacy and productivity. We also sought to provide them with a means of showing off for their customers—to create an experience for visitors to the office that would communicate Dow’s extensive bona fides. Check out the full case study to learn how we did it.

More news